piatok , 19 apríla 2024

Média už spúšťajú propagáciu očkovania voči COVID

Všimnite si ospevné texty na vakcíny. Vakcíny, ktoré sa vyvíjajú v krátkom čase, bez možnosti preskúmať dopad na plodnosť, potomstvo, dlhodobejšie následky. Navyše vakcíny ohlasili firmy, ktoré majú minulosť spojenú s množstvom poškodení pacientov, klamstvami, manipuláciami, podplácaním lekárov a odborníkov.

Na stránke startitup vyšiel ospevujúci článok na vakcínu od firmy Pfizer. Takto vyzerá prieskum na stránke. Propagátorov vakcín by mali očkovať verejne, nakoľko je známe, že mnohí sa ani očkovať nedajú alebo si vybavia u známeho lekára potvrdenie, že sú očkovaní..a neočkujú sa…

prieskum startitup

zdroj: https://www.startitup.sk/anketa-slovensko-dostane-vyse-2-400-000-vakcin-proti-covid-19-das-sa-zaockovat

Ospevný článok napísal Samuel Slavkovský, či dostal zaplatené za propagáciu nie je na stránke zverejnené.

samuel slavkovsky

Pár zaujímavých viet z článku:

Aktuálne už prebehli klinické testy na 43 538 ľuďoch a zdá sa, že je bezpečná. Na očkovanie proti tomuto vírusu čakáme už dobrých pár mesiacov. Veľa ľudí teraz oslavuje, no ozývajú sa aj takí, ktorí sa zaočkovať nedajú. Majú na to nejaké dôvody? Nuž, zopár by sa ich našlo. Ak prehliadneme typické výkriky, že očkovanie spôsobuje autizmus či autoimunitné ochorenia, sú tu aj ďalšie faktory. Objavenie vakcíny proti koronavirusu je samozrejme skvelá správa, a to hlavne pre ľudí, ktorí sú v ohrození života. V klinických testoch sa zistilo, že najúčinnejšie sú dve dávky s 30 µg protilátky. Aby teda bolo očkovanie úspešné, musíš absolvovať dve kolá očkovania.

 

Náš komentár:

Vakcíny od Pfizeru sú postavené na novom dostatočne nepreskúmanom mechanizme tvorby vakcín – mRNA, ktorá sa dodá do tela a bunky si v ideálnych prípadoch začnú vytvárať imunitné zložky po vzore tejto matrice. Nie je preskúmané, či tvorba týchto mRNA bunkou nepovedie k deštrukcii aj vlastných buniek (keď imunitný systém “uvidí” tvoriť vlastné bunky cudzie časti vírusu a tým môže na takéto bunky reagovať a spúšťať procesy vzniku autoimunitných ochorení) alebo naopak na vírusy s časťou bielkovín, ktoré sa vytvoria po vzore mRNA imunitný systém bude reagovať tak, že si bude myslieť, že vírusy s touto sekvenciou sú telu vlastné a imunitný systém voči vírusom s takouto štruktúrou nebude odpovedať, poukázal na to MUDr. Radoslav Čičala.

https://blog.infovojna.sk/autoimunitne-reakcie-a-nicenie-vlastnych-buniek-pri-vakcine-na-koronavirus/

 

 

 

   Send article as PDF   

Check Also

Vakcíny Sputnik voči COVID-19 sa idú testovať v Rusku na deťoch od 6 do 11 rokov

Na Slovensku očkovanie na COVID rieši málokto. Od decembra 2023 sa štatistiky prestali zverejňovať. Dovtedy …