pondelok , 13 mája 2024

Dopustil sa Baranek podvodu?

Dopustil sa Pán Baránek podvodu ? Všetky skutočnosti nasvedčujú, že to tak je .

Nedávno sa v slobodnom vysielači uskutočnila relácia s JUDr . Adrianou Krajníkovou , bola jednou s osôb ktoré pripravovali protest SLOVENSKO na Prvom Mieste v Košiciach.

Na povrch vyšli pravdivé informácie o zneužívani finančných darov pánom Barankom , ktorý sa v zmysle ustanovenia občianskeho zákonníka zaviazal verejným prísľubom, že prostriedky získané zbierkou použije na zorganizovanie toho jedného protestu a zvyšok peňazí, ak nejaké zostanú rozdelí medzi ďalších šest aktérov

Už na začiatku pani Krajníková spomína aké zvlaštne bolo jednanie Baránka , ktorý na miesto nižšej cenovej ponuky na stavbu pódia zaplatil o 100% drahšiu ponuku , hovorí sa aj o tom ako svojvoľne iniciatívu za organizáciu protestu prevzal Baránek prostredníctvom svojho OZ .

Nakoniec ako vyplýva z rozhovoru , Baranek zvyšné financie prehajdákal tankovaním paliva alebo ubytovaniami v hoteloch, ktoré nesúviseli s predmetom zbierky , a nakoniec nedodržal verejný prísľub a zvyšné peniaze nerozdelil medzi ďalších organizátorov .

Dnes p. Baránek zbiera opäť finančné prostriedky na vznik politickej strany , ako pani Krajníkova hovorí: neupratal si jeden bordel zo stola a už robí neporiadok na ďalšom stole .

Týmto článkom upozorňujeme občanov, aby zvážili finančné dary pre pochybné organizácie najmä na vznik politických strán alebo združení , ani transparentnosť účtu nezaručuje čestné jednanie , taktiež si dajte veľký pozor na rôzne zbierky na právnu pomoc , ľuďmi ktorý operujú na sociálnych sieťach a pýtajú peniaze na “dobrú vec ” väčšinou sa jedná o PODVOD .

Vypočujte si reláciu . Je možné že proti p. Baránkovi budú podniknuté právne kroky .

https://hearthis.at/slobodnyvysielac/pekny-den-s-adrianou-krajnikovou-92-2023-03-17/

   Send article as PDF   

Check Also

Baránek inštaloval počítače v erotických salónoch

Návštevnikom erotických salónov bol aj bývalý predseda KDH Pavol Hrušovský, stiahol fľašu tvrdého a išiel …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *