nedeľa , 28 apríla 2024

Dopustil sa Baranek podvodu?

Dopustil sa Pán Baránek podvodu ? Všetky skutočnosti nasvedčujú, že to tak je .

Nedávno sa v slobodnom vysielači uskutočnila relácia s JUDr . Adrianou Krajníkovou , bola jednou s osôb ktoré pripravovali protest SLOVENSKO na Prvom Mieste v Košiciach.

Na povrch vyšli pravdivé informácie o zneužívani finančných darov pánom Barankom , ktorý sa v zmysle ustanovenia občianskeho zákonníka zaviazal verejným prísľubom, že prostriedky získané zbierkou použije na zorganizovanie toho jedného protestu a zvyšok peňazí, ak nejaké zostanú rozdelí medzi ďalších šest aktérov

Už na začiatku pani Krajníková spomína aké zvlaštne bolo jednanie Baránka , ktorý na miesto nižšej cenovej ponuky na stavbu pódia zaplatil o 100% drahšiu ponuku , hovorí sa aj o tom ako svojvoľne iniciatívu za organizáciu protestu prevzal Baránek prostredníctvom svojho OZ .

Nakoniec ako vyplýva z rozhovoru , Baranek zvyšné financie prehajdákal tankovaním paliva alebo ubytovaniami v hoteloch, ktoré nesúviseli s predmetom zbierky , a nakoniec nedodržal verejný prísľub a zvyšné peniaze nerozdelil medzi ďalších organizátorov .

Dnes p. Baránek zbiera opäť finančné prostriedky na vznik politickej strany , ako pani Krajníkova hovorí: neupratal si jeden bordel zo stola a už robí neporiadok na ďalšom stole .

Týmto článkom upozorňujeme občanov, aby zvážili finančné dary pre pochybné organizácie najmä na vznik politických strán alebo združení , ani transparentnosť účtu nezaručuje čestné jednanie , taktiež si dajte veľký pozor na rôzne zbierky na právnu pomoc , ľuďmi ktorý operujú na sociálnych sieťach a pýtajú peniaze na “dobrú vec ” väčšinou sa jedná o PODVOD .

Vypočujte si reláciu . Je možné že proti p. Baránkovi budú podniknuté právne kroky .

https://hearthis.at/slobodnyvysielac/pekny-den-s-adrianou-krajnikovou-92-2023-03-17/

   Send article as PDF   

Check Also

Kandidáta Baránkovej strany odporúčajú aj mimovládky ako Transparency international, ktoré Baránek kritizuje…

Martin Rajňak roky rokúce zastáva štátne funkcie. Je to človek tohto systému, ako sa dostal …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *