2022 – rozbieha sa propagácia jedenia hmyzu (červy, svrčky)

Rok 2022 je rokom, kedy sa rozbehla nielen vojna na Ukrajine, ale aj propagácia jedenia hmyzu v EÚ. Samozrejme hmyz ľudia jedli aj jedia v iných krajinách aj v EÚ, podozrivé je hlavne to, že sa to globálne propaguje. My sme zastancovia toho, kto chce, nech si je to, čo uzná za vhodné. Základom je, aby to bolo dostatočne zvýraznené na obaloch a aby ľudia neboli klamaní.

V marci 2023 Sajfa dáva svojej dcére červy a hovorí, že takto Sárka môžme vyriešiť svetovú chudobu. Milý Sajfa, svetovú chudbou vyriešime tak, keď ľudia ako tí nebudú taký chamtiví, nebudú žiť v luxuse. Mohol by si Sajfa začať od seba, nasťahovať sa niekde do podnájmu, jesť červy, výplatu rozdať viacerým rodinám. Ver tomu, že z toho, čo preješ ty by vyžilo niekoľko rodín. Tu na videu sa prezentuješ ako ľudomil, tí, čo ti predávajú potraviny vedia, aký si farizej. Keď sa Sajfa spýtal dcéry ako chutia červíky, ta mu povedala, že ako ty.

Už to tu píšeme opakovane. Problémom nie je nedostatok stravy. Tá sa spaľuje, jedlo z reštaurácii sa nemôže dať ani dobytku, ale vyhadzuje sa a spaľuje. Podľa týchto šialencov je lepšie, keď sa bezdomovci hrabú v košoch, ako keby dostali potraviny na vyhodenie zo supermarketov. Chudobu by vyriešili aj zločinci ako Gates, keby sa vzdali svojich majetkov. Vždy treba začať od seba. Ony si budú užívať kaviar, najdrahšie bio mäso…a vám budú nútiť červy. Kto chce nech je červy, kto chce nech je bravčové mäso, sóju…je to každého osobné rozhodnutie.  Problémom je táto organizovaná propaganda.

zdroj: https://www.plenum.sk/kotleba-totalne-nalozil-sajfovi-ktory-krmi-dceru-cervikmi-pozrite-co-urobil-vo-videu/

   Send article as PDF   

Check Also

Jednotka smeru do eurovolieb je ZA zintenzívnenie globálneho úsilia zavádzať a plniť všetkých sedemnásť cieľov agendy 2030

Jednotka smeru do eurovolieb je ZA zintenzívnenie globálneho úsilia zavádzať a plniť všetkých sedemnásť cieľov …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *