Hlavný odborník v Uhrikovej Republike schváľuje vládnu COVID agendu, očkovanie, rúškovanie…Republíka sa tvári, že je proti

Fanatický propagátor COVID opatrení ale aj podporovateľ vlády – primár interného oddelenia v Považskej Bystrici – Milan Kulkovský sa postavil na svojom FB profile proti antigénovým testom. Pritom v januári ich na svojich stránkach ospevoval a aj sa na ich realizácii podieľal. Napriek tomu, že my na alternatíve sme už dávno upozorňovali o ich nepresnosti. Nepresné sú aj PCR testy, ktoré falošne diagnostikujú vírus chrípky a iné chybné výsledky.

A na tento príspevok reagoval aj Miroslav Urban z Republiky, samozrejme súhlasne. Urban je taktiež podporca očkovania a vládnych nariadení. Paradoxne v strane má na starosti zdravotníctvo. Republika bojuje proti vládnym nariadeniam, aj proti očkovaniu. Schizofrénia v Republike?

Všimnite si aj komentáre tých ľudí, ktorí sa vyjadrujú voči neočkovaným.

   Send article as PDF   

Check Also

Daniel Bombič aka DKx pravdepodobne pod vplyvom alkoholu a drog začal útočiť a ponižovať Suju z Republiky. Išlo o reakciu na Suju, ktorý si dovolil kritizovať SMER-SD a SNS, miláčikov DKx.

zdroj: https://t.me/SvedkoviaBombicovi/534 Daniel Bombič po pár hodinách tento príspevok vymazal. Buď vytriezvel trošku, alebo… Reakcia …