nedeľa , 19 mája 2024

Harabinov advokát Mandzák je zároveň advokátom Kočnera

Michal Mandzák je priateľom Harabína  a advokát Kočnera.

Napr. dodnes nie je vysvetlené financovanie Národnej koalicie (kde bol podpredsedom  advokát – Para – blízky SMER-SD) a za tuto stranu kandiduje Slavomir Harabin do EP. Táto strana z “pár sto euro na prežitie” zrazu deklaruje dary v objeme 240 000 €. Podobne to je aj s ďalšou stranou, s ktorou figuruje Harabin Vlasť. Aj tá záhadne dostala státisice EUR darov a je teraz v bankrote.

Advokát Michal Mandzák, o ktorom už bola reč v súvislosti s tým, že obhajuje Kočnera v kauze zmenky voči televízii Markíza a obhajuje aj Ivana Lexu v prípade zavlečenie Kováča mladšieho, zastupuje práve aj Harabina v disciplinárnych konaniach.

Prvým podpredsedom Národnej koalície bol Peter Sokol(je?). Je to bývalý poslanec a ústredný tajomník Slovenskej národnej strany (SNS) .
Peter Sokol predstavuje základ Židovskej lobby na Slovensku.
https://www.inenoviny.sk/demes-izrael-a-kto-financuje-narodnu-koaliciu-kto-je-peter-sokol/

Rad upozornim na SMS Stromček – Kočner : Kočner chcel údaje o trestnom konani (prokurátor, vyšetrovateľ a obvod) a podla toho VYBERIE SPRÁVNEHO ADVOKÁTA. Tym je povedané všetko. Nie je náhoda, že Para bol v Harabinovej strane spolu s Mandzákom.

Aj Radomir Bžan je z okolia bydliska Harabína, preto tá chata v Habure – krajny východ. Iný známy a skutočne veľký kamarát Harabina don Oklamčák je rusin zo Sobraniec (Habura je neďaleko). Vrana k vrane sada…

Ostatné zdroje:
https://blog.sme.sk/juliamikolasikova/politika/v-pozadi-neznamych-politickych-stran-su-byvali-siskari

   Send article as PDF   

Check Also

Kto to je Štefan Harabin, jeho minulosť, väzby, klamstvá (všetko sem)

Štefana Harabina po spadnutí lustra dostal na alternatívnu scénu člen slobodomurárskej orgánizácie Bnai-Brith Martin Daňo …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *