Suja v Krásne nad Kysucou, podvody s pozemkami a zmenami na chránené pásma

V tichosti v čase sústredenia pozornosti na COVID v pozadí prebiehajú zmeny okrádania občanov Slovenska. Bez informovania v médiach, bez upozornenia včas. Formou oznámeni na stránkach, kde nikto nechodí. Všetci sú manipulovaní médiami a užívajú si posledné chvíle slobody pred nástupom totalitných obmedzení, ktoré každý očákava…pri “nepredvídavom” vírus.

Texty, ktorých pozemkov sa týkajú zmeny sú v takých súboroch, ktoré mnohí ľudia nevedia ani otvoriť. Na fotke môžte vľavo vidieť primátora Krásna nad Kysucou – Grapu, to je tiež osoba so zaujímavou minulosťou..dlhodobo v politike za každej strany… Grapa hovorí, že robí to, čo si myslí, že je správne…peniaze má rád a aj majetky, ktoré nahromadil..charakteru moc nemal nikdy…

Vďaka protestu stovkám ľudí v Krásne sa podarilo tieto podvody pod vedením agentov zahraničia a finančných skupín – Smatanu a Budaja pozastaviť.

kópia:

Tieto špinavosti sa dejú aj v réžií tajomníka Juraja Smatanu z Považskej Bystrice. Ten mal v minulosti problémy v škole, kde sa širili informácie, že mal obťažovať študentov. Neskôr sa dal na špehovanie a udávanie ľudí cez rozné portály ako napr. blbec.online. Mnohí ho označujú ako agenta zahraničia pôsobiacého na Slovensku.

zdroj: https://www.facebook.com/100100868241799/videos/652590445636483/

 

   Send article as PDF   

Check Also

Daniel Bombič aka DKx pravdepodobne pod vplyvom alkoholu a drog začal útočiť a ponižovať Suju z Republiky. Išlo o reakciu na Suju, ktorý si dovolil kritizovať SMER-SD a SNS, miláčikov DKx.

zdroj: https://t.me/SvedkoviaBombicovi/534 Daniel Bombič po pár hodinách tento príspevok vymazal. Buď vytriezvel trošku, alebo… Reakcia …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *