štvrtok , 9 mája 2024

Na kandidátke Baránkovej strany partner Kurilovskej (HLAS-SD)

Henry Tóth (Henrich Tóth) je partner Kurilovskej.
https://plus7dni.pluska.sk/ludia/stretli-casanovu-predchodkynu-kurilovskej-pri-citani-plus-7-dni-takmer-slak-trafil

Na tlačovke ako inak aj Henrich Tóth pôsobil veľmi neúprimne. Aby upútal, aj on vytiahol tému LGBT a kožené slipy. Áno rozprávajú pekne, prečo to jeho partnerka nerobila?

Jeho partnerka Kurilovská je typický príklad klientelizmu a prevracania kabátov. Do funkcie rektorky Akadémie policajného zboru ju prvýkrát vymenoval v roku 2013 Róbert Kaliňák (vláda SMER-SD). Gašparovič ju odmietol vymenovať. Potom až keď sa dostal za prezidenta Kiska, tak Kurilovskú vymenoval.
https://hnonline.sk/slovensko/96119341-zurian-nie-je-bezpecnostnym-rizikom-tvrdi-pre-hn-statna-tajomnicka-lucia-kurilovska

Kurilovská vstupila do strany slniečkára Druckera spolu s množstvom iných slniečkárov. Vrátane poradcu Andreja Kisku – Rada Baťu, ktorý sa výrazne podieľal na stránke zomri a iných protislovenských projektoch. Preto nie je náhoda, že Kurilovsku vymenoval Kiska, ktorému robil radcu Baťo.
https://standard.sk/326290/kiskov-exporadca-bato-polovicu-porady-sme-riesili-ako-sa-da-strana-riadit-z-popradu
https://sita.sk/neriesme-co-igor-papal-a-aku-ma-heger-naladu-drucker-a-bato-im-polozili-styri-dolezitejsie-otazky-video/

Rado Baťo je veľký podporca LGBT a pravidelný účastník, podobne ako aj Drucker a väčšina ľudí v strane HLAS-SD. Baťova žena v čase experimentov viedla SÚKL.
https://sita.sk/z-policajnej-akademie-do-politiky-kurilovska-smeruje-do-hlasu-a-pellegrini-pride-aj-s-dalsimi-menami/

Aktuálne je Kurilovská štátnou tajomníčkou ministerstva vnútra. A jej partner je dobrý kamarát Štubniaka, ktorý často vystupuje na infovojne, v minulosti kandidoval za SaS. Ale to naivnému voličovi nevadí….

Je Baránek nová strana? Nie. Starý podvodník a mnoho iných klamárov prichádzajú s novými klamstvami a podvodmi. Cieľ? Udržať starý prehnitý systém a zabrániť vstupu nových neriadených politikov.

   Send article as PDF   

Check Also

SMER-SD, HLAS-SD sa spojili s KDH, Progresívnym Slovenskom a podporujú prijatie digitálneho eura a totálnu kontrolu nad občanmi EÚ

Za prijatie digitálneho EURa hlasovali: poslanci SMER-SD (Daniel Karas, Igor Válek, Dušan Muňko), HLAS-SD(Zdenko Svoboda, …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *