Počas nudzového stavu takmer cca 160 000 000 EUR zákazky pre Cestné stavby Liptovský Mikuláš prepojenú na J&T

Povedzme si to narovinu, kedy je vhodnejší čas ako keď je celá populácia zastrašovaná koronavírusom a šialenými nezmyselnými krokmi vlády. Média neriešia nič íne a v pozadí sa dajú robiť takéto “výhodné” obchody.

Firma mala doterajši maximálny ročný príjem okolo 21 000 000EUR, za vlády Matoviča, počas núdzového stavu dosiahne galaktický zázrak, kšeft za 150 000 000 EUR len počas októbra. Počas núdzového stavu netreba verejné obstarávanie a to Matovič a ľudia v jeho vláde využívajú na kšefty pre blízke osoby.

zdroj: https://www.finstat.sk/31563732

Tu sú zákazky v centrálnom registri zmluv:

https://crz.gov.sk/2171273-sk/centralny-register-zmluv/?order=22&art_zs2=&art_predmet=&art_ico=&art_suma_spolu_od=&art_suma_spolu_do=&art_datum_zverejnene_od=1.10.2020&art_datum_zverejnene_do=&art_rezort=0&art_zs1=&nazov=&art_ico1=&search=

Rodina Ondriš, mená Vladimír, Juraj a Pavol figurujú v desiatkách firmách a vlastnia na Slovensku množstvo pozemkov a nehnuteľností.

Vladimír Ondriš je známy z minulosti. Jeho firma Zelenka podivne získala parkovisko občanov v Ružinove.

zdroj: https://www.cas.sk/clanok/396371/bezradni-bratislavcania-on-roky-bojovali-teraz-na-nich-poslali-sbs-vojna-o-parkovisko/

V tomto článku sa píše, že firma Ondriša je financovaná z Poštovej banky a tá patrí J&T. Podľa všetkého teda ide o nastrčené osoby finančníkov z J&T.

zdroj: https://www.vyvlastnenie.sk/clanok/a/ako-zarobit-na-doprastave-sto-milionov/

Ondrišova firma Taubau s pomocou financií J&T vstúpila do Doprastavu spájaného so schránkovými firmami napojenými na Juraja Širokého.

https://www.aktuality.sk/clanok/303848/novy-majitel-v-doprastave-obchod-sprostredkovala-j-t/

Netreba zabúdať na spojenie financií Matovičovej manželky a J&T. Práve aj televízia JOJ svojimi reportážami pred voľbami naklonenými Igorovi Matovičovi prispela k jeho výhre a takto sa možno Matovič odplatil, zákazakmi za milióny EUR.

Vladimír Ondriš figuruje v desiatkách firiem:

http://www.orsr.sk/hladaj_osoba.asp?PR=Ondri%9A&MENO=Vladim%EDr&SID=0&T=f0&R=0

Firmu s dlhymi – cestné stavby kúpila Ondrišova firma, pravdepodobne občanom, ktorým dlžala peniaze už ostali nevyplatené.

https://ekonomika.sme.sk/c/7105459/mensiu-stavbarsku-firmu-predali-velkej-aj-pre-dlhy.html

   Send article as PDF   

Check Also

Kotleba mal v neverejných prieskumoch 16%, Matovič s Lipšicom vytvorili preto Kollára

Voľby 2016 boli veľmi zaujimavé. Stalo sa niečo, s čím nerátal nikto. Kotlebovci sa dostali …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *