sobota , 20 apríla 2024

ĽSNS jej začiatky, história Kotlebovcov, zaujimavé väzby

Kotleba aj Schlosár začínali v Slovenskej ľudovej strane:

zdroj: https://sk.wikipedia.org/wiki/Kandida%C4%8Dn%C3%A1_listina_S%C4%BDS_pre_vo%C4%BEby_do_NR_SR_v_roku_2006

Vo vedení strany je Jozef Sasík. Bol aj členom „rodinného spoločenstva tajnej rímskokatolíckej cirkvi v Banskej Štiavnici a Banskej Bystrici“, tá bola spájana s Jezuitmi.

Jozef Sasík ak predseda neskôr Hlinkovej strany paradoxne bol aj v strane VPN vedenej Budajom a Židom Fedorom Gálom. Čo je dosť kontroverzné, kedže Hlinka a aj členovia jeho strany SĽS sú spájaní s antisemitizmom.

Kotleba bol veľmi vysoko – 2. na kandidátke, čiže šlo o veľmi blízke osoby. Sásik podľa internetových informácii je slobodný a pomerne tajomný.

K viere a Jezuitom má Kotleba veľmi blízko. Podobne ako Jezuita a vedúca osobnosť Vatikánskej banky a Vatikánu – biskup Pavol Hnilica – zasvätil Slovensko Pane Márii.

https://www.hlavnespravy.sk/marian-kotleba-verejne-zasvatil-seba-politicku-stranu-vsetkych-poslancov-asistentov-volicov-cele-slovensko-neposkvrnenemu-srdcu-panny-marie/1051618

Pavol Hnilica patril medzi úsredné a vrcholné postavy Vatikánu.

Počas II. Vatikánskeho koncilu bol spočiatku poradcom, ale keď sa Pavol VI. rozhodol zverejniť jeho biskupskú hodnosť, zúčastňoval sa na zasadaniach ako jeden z koncilových otcov.

Úzko spolupracoval s Chiarou Lubichovou a jej hnutím Fokoláre, a aj s matkou Terezou z Kalkaty. V roku 1968 pomohol matke Tereze založiť jej prvý dom v Ríme a na Slovensku v Čadci (1991). Už toto samotné založenie týchto domov len v Ríme a na Slovensku svedči o silnom postavení Jezuitov a Vatikánu na Slovensku. 24. marca 1984 priamo v moskovskom Kremli v chráme tajne (počas prehliadky) zasvätil celé Rusko Panne Márii, na žiadosť Panny Márie (posolstvo z roku 1917 vo Fatime) a pápeža Jána Pavla II.

O jeho skutočnom živote sa však mnoho nepíše. Vždy keď sa vyskytol nejaký “zázrak” alebo bankový škandál, vždy bol blízko Hnilica, s cieľom získať peniaze. Okolie ho nazývalo bankovým podvodníkom, bol spájaný s okrádanim Vatikánskej banky pre svojich nadriadených Jezuitov. Je spájaný so škandálom Vatikánskej banky v roku 1982 a vraždou vedúceho banky – Roberta Kalviho.  V roku 1993 bol Hnilica obvinený súdom za okradnutie Vatikánskej banky, spájaný s členmi slobodomurárskej P2 lóže. Taktiež bol spájaný s mafiou. Hrozili mu 3,5 roka väzenia za jednu z najväčšich bankových lúpeži, z obvinenia ho dostal Pápež Ján Pavol 2.

https://rense.com/general70/d3nt.htm

Medzi Jezuitov sa radia aj Mikloškovci, ktorí pôsobili nielen v Sorosových organizáciach, ale aj v mnohých naoko dobročinných aktivitách.

https://www.ustrcr.cz/wp-content/uploads/2021/01/PD_4_20_s72-85.pdf

Zaujimavou osobou v strane, so žiadnou minulosťou a verejne dostupnými súkromnými informáciami je Rastislav Schlosár. Ten sa tvári tiež ako silne veriaci a nemožno vylúčiť jeho pôsobenie v podobných spolkoch.

Asistenta mu robí Robert Russel. Neslovanské priezvisko, žiadné informácie, najvyššia odmena.

https://www.facebook.com/robert.russel.3511

Zaujímavosťou je, prečo ich média nerozobrali, vrátane ich asistentov, väzieb a majú pomerné dobre krytie aj od médií hlavného prúdu.

Také priezvisko Uhrík je časté v zoznamoch ŠTB:

https://www.upn.gov.sk/projekty/regpro/vysledky-vyhladavania/?priezvisko=uhrik

Možno z tohto sa dá pochopiť pofiderné prepojenie Mariána Kotlebu v minulosti na Beličku, poprípade Gurtlera…

Počuli ste niekedy kritiku od Kotlebovcov, Uhríkovcov na Jezuitov? Odhalili nejaké kauzy, väzby? Nie, užívajú si státisice EUR a jedine, čo robia je rozprávanie a natáčanie videi.

 

 

   Send article as PDF   

Check Also

Marian Kotleba: Marián Magát na súde za vydanie knihy argumentačne zničil znalcov a ani 2 roky vo väzeni ho nezlomili

Kotleba o Magátovi: Magát je chlap! Ani dva roky väzby ho nezlomili Mariána Magáta nemusíte …